รีวิว Protect Your Assets: Are You Ready for Retirement?
การควบรวมกิจการเงินกู้นักศึกษา ช่วงปัจจุบัน มันเป็นความจริงว่าเกือบเศษหนึ่งส่วนสองของนักศึกษาทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้สินเงินกู้ผู้เรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นคือราษฎรทั้งหมดของคนคนหนุ่มสาวที่มีหนี้ที่ดุร้ายและการเรียนเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่วิทยาคารผลดีจากการควบรวมธุรกิจการค้าของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในวิทยาคารคือการที่คุณสามารถหลีกเลี่ยงการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในการฝักใฝ่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราค่าตอบแทนสำหรับเงินให้สินเชื่อผู้เรียนแห่งชาติทวีอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่อภิบาลไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและล็อคเหยื่อหนน้อยของอัตราที่ปรู๊ดปร๊าดของการยิ่งขึ้นขั้นตอนที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอแนะของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ บริษัท มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนบรรพบุรุษหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการปกครองเป็นเงินกู้นักเรียน

Protect Your Assets: Are You Ready for Retirement? Description

Plan the Retirement of Your Dreams

The goal of working hard is to stop working hard. Our golden years are to be spent in retirement, enjoying the fruits of a lifetime of labor. Unfortunately, less than half of all Americans today are adequately prepared for retirement. Rising health-care costs, advancing longevity, and economic fluctuations are complex variables to be reckoned with, but more troublesome is a general lack of planning. Overall a minority of individuals and couples plan their retirements in advance. Of those who do, few have an actual retirement plan and strategy that align with their goals.

It’s tempting to think that no matter what happens, we will be able to live out the retirement of our dreams, but sticking our head in the sand is not going to make retirement dreams a reality. Retirement success begins with retirement planning. Without question retirement planning can be complicated and intimidating. How can you be sure that the steps you’re taking are the right ones?

In Protect Your Assets—Are You Ready for Retirement?, David Hollander shares his expertise and experience, allowing you to gain solid knowledge concerning retirement planning strategies and concepts. In addition to covering traditional retirement vehicles such as 401(k)s and IRAs, Hollander dissects investment topics covering annuities, stocks and bonds, real estate opportunities, and Social Security. He also addresses estate planning, taxation strategies, and health-care expenses. The strategies provided in this book will enable you to plan a retirement specific to your needs. As a result you will be able to answer with confidence that crucial question: Are you ready for retirement?

About the Author
David Hollander, Esq., is the president and CEO of Liberty Group, LLC. He is considered one of the leading experts in advising Californians on ways to protect their assets. An elder law attorney and highly qualified financial advisor for more than twenty years, he has assisted thousands of persons in increasing income, lowering taxation, preserving principal, and maximizing assets.การลงทุนมาเรียบร้อยกับอันตรายของตัวเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับการเสี่ยงนั้นมีสิ่งไรอย่างที่สามารถให้คุณไกลจากการบรรลุที่คาดหวังทางไฟแนนซ์ของคุณ หากคุณมีการอดออมที่ดีหรือมีพื้นดินเพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงยุคสมัยที่คุณอย่างเป็นจริงเป็นจังดูแนวทางการลงทุนเปิดเปิงให้คุณ บางส่วนของโอกาสการลงทุนที่คุณอย่างตั้งใจสามารถตรวจตรามีดังนี้:


Tag Protect Your Assets: Are You Ready for Retirement?: Protect Your Assets: Are You Ready for Retirement?,แนะนำ , รีวิว , Protect Your Assets: Are You Ready for Retirement?