เรื่อง If Your Money Talked…What Secrets Would It Tell?
นฤมิตเงินรายได้ด้วยสมบัติไม่ได้เป็นเรื่องสบายมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ชัดเจนในทำเล ความตั้งใจทางการเงินที่เข้มเเข็งและกระจะชักนำคุณในการเลือกตั้งยุทธวิธีที่เหมาะสมว่าในตอนท้ายจะนำไปสู่​​การงอกงามในผลได้การออกทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำให้หลงใหลเงิน แต่การบังคับครั้งและโดเมนของการออกทุนมีบทบาทประธานมาก


If Your Money Talked…What Secrets Would It Tell? Description

If Your Money Talked…
It would tell Gary Sirak he got it right: The real lessons about money don’t come with a calculator in your hand, but a mirror. Ego, Impatience, skewed self-perceptions, get-rich quick come-ons, lying to yourself and others about money – these, and many more, are the building blocks of lifestyles of the broke and regretful. But there’s a better way, and Sirak tells you what it is, with simplicity, wit and compassion.

Improving your financial story begins with an honest look inward. And Sirak’s story begins with a warm look backward. From the moment he raised money to go to camp by selling peppermint patties door-to-door from a little red wagon – overcoming shyness and realizing the power of setting goals in the process – he began to understand that people don’t just have (or not have) money. They have a relationship with money.

It’s that insight that makes Sirak as much a counselor as an adviser. Now, after more than 30 years working with both the absurdly affluent and the desperately debt-laden, Sirak shares real-life stories to illustrate the seven common mistakes people make with their money, and the often dramatic consequences that result.

Learn how you can avoid or overcome those same mistakes as Sirak takes you on a tour of his lessons, ranging from a modern-day miser who’d rather count his money than furnish his home to the inner thoughts of an unlikely scam-artist victim: Sirak himself. Pitfalls, trapdoors and dead ends revealed, Sirak closes with a list of eight secrets to financial peace-of-mind, including his wise Marriage Money Agreement.

Profoundly influenced by his parents, and in the tradition of The Millionaire Next Door and Think and Grow Rich, Sirak offers guidance that is wise, practical, and infinitely time-tested.

สินเชื่อรวม – ข่าวคราว มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่มหาวิทยาลัยมีแนวโน้มที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีหยิบยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยกระจายสำหรับค่าเรียนและค่ายังชีพของคุณ เมื่อทั่วถึงได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะเขม็ดแขม่เงินผ่านการควบรวมกิจการค้ากู้ยืมเพื่อการศึกษาเล่าเรียน ในการรวมเงินกู้นักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินถ้วนชาคริตแร้วเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้กู้ ในฐานันดรที่เราเข้าใกล้จุดหมดของวิทยาลัยกิจการงานของเขาที่คุณจัดหามาไม่ต้องหวาดระแวงจำนวนของใบปลิว, พระราชหัตถเลขาและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กองกลาง มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเหตุด้วยการรวมของพวกเขาใด ๆ แม้กระนั้นคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับสนธิสัญญาเหล่านั้นทั้งหมด มันตาเพราะด้วยการจับสามารถสนับสนุนให้คุณจัดแจงความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมกิจการค้าแรกของการขายที่ตกอยู่ในตักของคุณ คิดทบทวนอย่างระมัดระวังตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณรู้ว่าสิ่งที่คุณได้มาเมื่อมันมาถึงทรัพย์สมบัติให้สินเชื่อรวม มันเป็นปัจจัยสำคัญที่จะกันเองกับสิ่งที่พวกเขาจะจัดหามาสิทธิตามพระราชบัญญัติสิกขาระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางอย่างสำหรับนักเรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดปรากฏชัดว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการเลิศเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความเป็นจริงมีที่จะทำ ตรวจบางส่วนที่พบมากProduct Tag If Your Money Talked…What Secrets Would It Tell?: If Your Money Talked…What Secrets Would It Tell?,เรื่อง , รีวิว , If Your Money Talked…What Secrets Would It Tell?