เรื่อง The Motley Fool’s Money After 40: Building Wealth for a Better Life
การลงทุนมาเรียบร้อยกับน่ากลัวของตนเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับการเสี่ยงนั้นมีอะไรอย่างที่สามารถให้คุณห่างจากการบรรลุจุดประสงค์ทางการเงินของคุณ หากคุณมีการกระเบียดกระเสียรที่ดีหรือมีที่ดินเพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงสมัยที่คุณอย่างแน่แท้ดูแนวทางการลงทุนเลิกให้คุณ บางส่วนของช่องทางการลงทุนที่คุณอย่างเอาจริงเอาจังสามารถสืบสวนมีดังนี้:

The Motley Fool’s Money After 40: Building Wealth for a Better Life Description

With their famous wit, seasoned advice, and impeccable business savvy, the bestselling financial duo shows baby boomers how to build wealth and security — and how to afford anything they want when the work is done.
Whether retirement is on the distant horizon or right under your nose, The Motley Fool’s Money After 40 is for anyone who wants a stable future free from financial anxiety. Baby boomers will learn how to fortify their portfolios to weather any economic climate and live the life they want regardless of the market’s peaks and valleys.
Applying the principles of commonsense money management, David and Tom Gardner first explain how to predict what you will need and desire when you stop working. Do you want to volunteer in the community? Do you want the resources to turn a hobby into a small business? Do you want to build an addition to your house for grandchildren? In plain language, the Gardners guide you in creating realistic financial goals. From owning the right size home to affording sufficient health coverage, from sending your kids to college to taking that exotic vacation, The Motley Fool’s Money After 40 explains how to:

  • Organize your finances to preserve the funds you already have
  • Master estate planning
  • Create and protect wealth for your children and grandchildren
  • Live a healthy, productive life free from anxiety and spiced with adventure


Using real-life examples and action plans that eliminate the drudgery of managing your income, David and Tom Gardner will help you understand exactly how to draw up financial plans sturdy enough to transport dreams. Designed to simultaneously educate, amuse, and enrich the reader, The Motley Fool’s Money After 40 is a one-stop financial guidebook for gilding your golden years.
The good life is within your reach under the tutelage of the Fools.แม้จะมีสิ่งที่หลายคนลงบัญชีว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่จำเป็นจะต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่มหาวิทยาลัย ในความเป็นจริงมีคุณค่ามากมายที่ได้รับการดำเนินต่อในขณะที่คุณยังปรากฏในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อผู้เรียนขณะที่อยู่ในสถานที่เรียนสามารถหดหนี้ก่อนที่คุณจะขึ้นต้นในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงแหล่งกำเนิดเป็นจุดสุดท้ายนี้ที่สังคายนาหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการนำเสนอของหนังสือที่มี หุ้นส่วน ตรวจหนี้ของคุณในการทดลองเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีหน่วยกิตเพิ่มพูนมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้เด็กนักเรียน) ภายหลังกรณีที่มีแต้มที่สูงขึ้น ด้วยเหตุนั้นถ้าไม่มีเหตุอย่างอื่นให้พินิจพิเคราะห์ที่จะช่วยให้การรวมคะแนนหน่วยกิตของคุณมองออกสิ่งที่คุณจัดหามาเมื่อมันเข้าสมบัติให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะคลุกคลีกับสิ่งที่พวกเขาจะหาได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการหาความรู้ระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งหนึ่งสิ่งใดสำหรับผู้เรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดตระหนักว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการพิเศษเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความเป็นจริงมีที่จะทำ ยั้งคิดบางส่วนที่พบมากที่สุด


Product Tag The Motley Fool’s Money After 40: Building Wealth for a Better Life: The Motley Fool’s Money After 40: Building Wealth for a Better Life,แนะนำ , รีวิว , The Motley Fool’s Money After 40: Building Wealth for a Better Life