เรื่อง The Richest Woman In Babylon And Manhattan: (The Goddess of Wisdom Teaches Seven Secrets for- Financial Fitness-about Woman & Money Book 1)
โพยออมทรัพย์ – โดยไกลที่มั่นคงที่สุดของเงินลงเงินสิ้นเชิงและคุณมีเสรีที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณมุ่งหวัง ธนาคารจ่ายดอกเบี้ยเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเนื่องจากคุณกรุณาให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การให้ทุนครั้งนี้เป็นที่ดีพร้อมสำหรับผู้ที่มีความสมปรารถนากับจำนวนรวมเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่อธิบายโดยธนาคาร (โดยประมาณร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนงอกงาม

The Richest Woman In Babylon And Manhattan: (The Goddess of Wisdom Teaches Seven Secrets for- Financial Fitness-about Woman & Money Book 1) Description

#1 AMAZON BEST SELLER – “The TIMELESS TRUTH ABOUT YOUR MONEY-HONEY, AND THE TRUTH IS ALWAYS IN FASHION”

PRAISE FOR THE RICHEST WOMAN IN MANHATTAN AND BABYLON

“Buy this book and give it to your daughters” —Susan Harrow, author of Sell Yourself Without Selling Your Soul

“A highly entertaining, thoroughly modern remake of a classic guide to financial prosperity that resonates with the heartbeat of the contemporary woman. Read it and you’ll be laughing all the way to the bank.”
– Stephanie Gunning, bestselling author, editor, and publishing consultant

The 7 habits of highly effective women in a new clever concept, very conversational and easy to read. As a publishing coach, I read a lot of books and they are not this clever. A great book for teens and kids in college too!
– Elaine Wilkes Ph.D., author of Natures Secret Messages

The Richest Woman in Babylon and Manhattan is “a CLEVER and CREATIVE adaptation of George S. Clason’s timeless classic. Finally, women have a prosperity guide of their own and I’m buying each of my daughters one.”
– JW Dicks, Esq. author Celebrity Branding You

PRODUCT DESCRIPTION

ANCIENT & MODERN WISDOM FOR WOMEN WITH STYLISH PARABLES FOR FINANCIAL + SPIRITUAL HEALTH

YO and BEHOLD, the laws of the ‘Goddess of Gold’ apply to ancient Babylon as well as modern day Manhattan. Meet Ambha the nurse-yoga teacher, and Melanie the caterer-raw food chef, hardworking women who are stressed, suffering with financial worries and weary souls. They meet Helen Gold, ‘the Richest Woman in Manhattan,’ who shares her seven remedies to cure their lean purses AND teaches them how to GET money, KEEP money and MAKE their money earn more money.

Spoken in captivating parables, each one a jewel, this timeless tale weaves a path that begins in Manhattan and ends with the wisdom of ‘the Richest Woman in Babylon.’This book will fatten the purses and illuminate the souls of countless women the world over with its simple, proven truth.

“THE TRUTH NEVER GOES OUT OF STYLE”มีหลายกรรมวิธีที่คุณจะได้เงินกู้รวมเป็น คุณรอบรู้ได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงก์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณเลือกที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมธุรกิจการค้าจะยังผลอย่างมากต่อการท่องเที่ยว จากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ความคิดอ่านก็คือว่ามันใช้ยุคสมัยเพียงหนึ่งการสังคายนายเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามปกติธรรมดาเช่นเดียวกับสิ่งให้เชื่อมั่นว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบก่อนที่คุณจะปฏิบัติราชการสำหรับสภาพการณ์เฉพาะของคุณ ในกรณีเป็นส่วนใหญ่ แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปด้านหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะได้มาการจ่ายเงินแม้จะเป็นผลที่ดี แท้ที่จริงมันอาจจะต่างกันในการจ่ายเงินให้กู้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีขั้นตอนที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อแนะนำของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ หุ้นส่วน มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนต้นตระกูลหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการปกป้องเป็นเงินกู้นักเรียน


Product Tag The Richest Woman In Babylon And Manhattan: (The Goddess of Wisdom Teaches Seven Secrets for- Financial Fitness-about Woman & Money Book 1): The Richest Woman In Babylon And Manhattan: (The Goddess of Wisdom Teaches Seven Secrets for- Financial Fitness-about Woman & Money Book 1),เรื่อง , รีวิว , The Richest Woman In Babylon And Manhattan: (The Goddess of Wisdom Teaches Seven Secrets for- Financial Fitness-about Woman & Money Book 1)