แนะนำ Dos & Don’ts for your Dollars: 60 Simple Ways to Win with Money
บัญชีออมทรัพย์ – โดยไกลที่ปึกแผ่นที่สุดของเงินออกทุนกว้างขวางและคุณมีไทที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณใคร่ ธนาคารจ่ายดอกเบี้ยเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเนื่องจากคุณสนับสนุนให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การให้ทุนครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์เพราะด้วยผู้ที่มีความพอใจกับปริมาณเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่เสนอโดยธนาคาร (ราวร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนเพิ่มมากขึ้น

สินเชื่อรวม – ข่าวสาร มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่มหาวิทยาลัยมีความเอนเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีหยิบยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยมอบสำหรับค่าเล่าเรียนและรายจ่ายของคุณ เมื่อทั้งแถวได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะกระเหม็ดกระแหม่เงินผ่านการควบรวมธุรกิจการค้ากู้ยืมเพื่อการเรียนรู้ ในการรวมเงินกู้นักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินครบญิบคุณจะมีการสะสางเงินที่สั้นเข้าหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อจำนวนรวมของที่ประกอบการการรายงานคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังมองหาที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ แทนที่ จะต้องปฏิรูปเงินหลายต่อเดือนเหตุด้วยนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่ต่ำกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ อีกครั้งรวมจะช่วยให้คะแนนของคุณเงินปันผลสามารถมุ่งเสนอเป็นเรื่องธรรมดาที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการวางเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด อุปสรรคเดียวก็คือว่าในการเยียวยาลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินหลังจากนั้น ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความช้าในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะตกหล่นDos & Don’ts for your Dollars: 60 Simple Ways to Win with Money Description

This book is for anyone who is fed up with Money Management books that don’t work.

How do you eat an elephant? One bite at a time. This book gives you bite-sized nuggets of advice that can make you go from minimum wage to millions!

There are 6 steps to becoming wealthy. Most personal finance authors get the steps right but the order wrong. This book organizes these 6 things in the order that will make you the most money with the least amount of risk. Other investment books don’t seem to maximize your income. Other budget books take everything fun in your life away. If you want to get rich quicker than most without giving up an arm and a leg, this book is for you!

And, about those bite-sized nuggets of information… we’ve given you 60 simple ways to achieve your financial goals. They are proven to work!

1) Stop Overspending – we must learn how to say “NO” when we simply don’t have the cash.
2) Start Investing – Americans save next to nothing. Making it automatic helps make saving stick.
3) Increase Income – sometimes you just need to earn more money.
4) Decrease Debt – regardless of what the “experts” say, there’s no such thing asgood debt.
5) Grow Cash Flow Streams – don’t put all of your eggs in one basket, even your income eggs.
6) Shrink Tax Bills – no one wants to pay more taxes than they have to.

Using these 6 steps in the correct order speeds up the wealth process. Whether you’re in a pile of debt or are debt free, whether you have a Roth IRA or are overdrawn in your checking account, whether you want to make sure your kids go to college or want to splurge on family vacations… this book will teach you how to live the life you’ve been dreaming of!


Tag Dos & Don’ts for your Dollars: 60 Simple Ways to Win with Money: Dos & Don’ts for your Dollars: 60 Simple Ways to Win with Money,รีวิว , Reviews , Dos & Don’ts for your Dollars: 60 Simple Ways to Win with Money