แนะนำ The Millionaire Next Door
ต่อเรือเงินรายได้ด้วยเบี้ยไม่ได้เป็นเรื่องไม่ยากมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ชัดในพื้นที่ หลักทางการเงินที่เข้มแข็งและแจ่มกระจ่างแนะคุณในการออกเสียงวิธีการที่เหมาะสมว่าในสุดท้ายนี้จะนำไปสู่​​การเติบโตในผลได้การลงทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดึงดูดเงิน แต่การคะเนภายและโดเมนของการออกทุนมีบทบาทเด่นมาก


The Millionaire Next Door Description

Most of the truly wealthy in the United States don’t live in Beverly Hills or on Park Avenue. They live next door.

America’s wealthy seldom get that way through an inheritance or an advanced degree. They bargain-shop for used cars, raise children who don’t realize how rich their families are, and reject a lifestyle of flashy exhibitionism and competitive spending.In fact, the glamorous people many of us think of as “rich” are actually a tiny minority of America’s truly wealthy citizens—and behave quite differently than the majority.

At the time of its first publication in 1996, The Millionaire Next Door was a groundbreaking examination of America’s rich—exposing for the first time the seven common qualities that appear over and over among this exclusive demographic. This new edition, the first since 1998, includes a new foreword by Dr. Thomas J. Stanley—updating the original content in the context of the 21st century.

ABOUT THE AUTHOR

Formerly a professor of marketing at Georgia State University, Dr. Stanley spent approximately 20 years interviewing America’s wealthy, starting in 1973—and focusing on people with a net worth of at least $1 million.

His first book, Marketing to the Affluent, was chosen as a Top 10 Outstanding Business Book by the editors of Best of Business Quarterly. He achieved popular acclaim with The Millionaire Next Door—selling over 2 million copies. In total, Dr. Stanley’s books have spent over 170 weeks on the New York Times Bestseller list.

Dr. Stanley holds a PhD in Business Administration from the University of Georgia in Athens. He currently lives in Atlanta.

การรวมเงินยืมของนักศึกษาคือการผนวกของเงินให้สินเชื่อผู้เรียนหลายคนและจะทำเพื่อออมอดเงินในค่าตอบแทนและเพื่อความสะดวกของการไขปัญหาเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรฟังรู้เรื่องเกี่ยวกับการควบรวมกิจการเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ประกาศที่คุณพึงปรารถนาในการตกลงใจเป็นจุดสุดท้ายนี้ที่ซ่อมหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการบรรยายของสาธยายที่มี บริษัท ตรวจสอบหนี้ของคุณในการชิงชัยเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีเครดิตเพิ่มมากขึ้นมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้ผู้เรียน) ภายหลังกรณีที่มีคะแนนที่สูงขึ้น ด้วยเหตุนั้นถ้าไม่มีเหตุอย่างอื่นให้วินิจที่จะช่วยให้การรวมคะแนนความน่าเชื่อถือของคุณวิถีทางที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อแนะนำของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กองกลาง มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนบรรพบุรุษหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการดูแลเป็นเงินกู้นักเรียนProduct Tag The Millionaire Next Door: The Millionaire Next Door,แนะนำ , Reviews , The Millionaire Next Door