แนะนำ Transforming Your Relationship with Money and Achieving Financial Independence: Your Money or Your Life
หุ้น – นี่คือม้าของเงินให้ทุนล้วนในตอนที่คุณลงทุนเงินของคุณเพื่อหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่เบี่ยงเบนกันตามค่าของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการยืนยันว่าคุณจะหาได้เงินหวนกลับของคุณไม่เป็น แต่ยังมีฤกษ์ในการได้ผลได้มากถ้าหุ้นกระทำล้ำ การลงทุนในหุ้นก็หมายถึงคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กงสี และ ups และดาวน์ในการดำเนินการหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ต่อจากนั้นหากคุณจริงๆกระตือรือร้นในการตอบปัญหาที่ว่า “ฉันจะอุปถัมภ์เงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันขันต่อของคุณในเอกสารถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดเลิศ

การควบรวมกิจการเงินกู้นิสิต ล่าสุด มันเป็นที่จริงว่าเกือบกึ่งหนึ่งของนักเรียนทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้สินเงินกู้นักศึกษา หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นเป็นอาณาประชาราษฎร์ทั้งหมดของคนหนุ่มสาวที่มีหนี้ที่วิกฤตและการศึกษาเล่าเรียนเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่โรงเรียนญิบคุณจะมีการสังคายนายเงินที่ต่ำกว่าหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อปริมาณของที่ประกอบการการสาธยายคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังมองหาที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ สับเปลี่ยน จะต้องชะล้างเงินหลายต่อเดือนเนื่องด้วยนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่น้อยกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ซ้ำรวมจะช่วยให้แต้มของคุณเป็นจุดตอนท้ายที่ต้องละเอียดลออกับการพลิกที่อยู่อีเมลของคุณหรือขนส่ง หนึ่งหรือสองตัวเขียนผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณแยกออกในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน ด้วยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างเฉียบขาดเพื่อจัดการร่วมกับเธอผ่านทางอีเมล์Transforming Your Relationship with Money and Achieving Financial Independence: Your Money or Your Life Description

Are you making a living? Or as Joe DOminguez puts it, are you making a dying? This unlikely hero of the conscious living movement was born in Harlem and went on to a successful career on Wall Street, retiring at age 30. How he did it – and how anyone can do it – made his first book, Your Money or Your Life (Penguin, 1999), a publishing phenomenon – seven times on the New York Times how-to bestseller list, an Oprah! feature, articles in the Chicago Tribune, Utne Reader, San Francisco Chronicle, and dozens of others.

Joe Dominguez achieved financial independence not through a get-rich-quick scheme, but through a path of inquiry that led him to question the very nature of our relationship with money. Now the seminal work that led directly to this unique publishing success story is available for the first time to the mass market, with Transforming Your Relationship with Money.

Previously available only through direct mail, here is the complete audio seminar taught by Joe Dominguez himself that defines a new path to financial independence for our times. With 12 compelling lectures and a 120-page workbook, Dominguez brings listeners face to face with the misconceptions and habits that cause us to chase and endlessly spend money. He draws the equation between money and our most precious resource – our life energy – so that a powerful new definition of money emerges. In nine simple steps he teaches how to consciously track, evaluate, and direct the flow of money – without compromising our principles or most cherished dreams.

“The foolish person wants more money, and more of the things money can buy,” Dominguez says. “The wise person wants enough money, and more of the things money can’t buy: health, happiness, love, and peace of mind.” Now the personal money management course that brings this wisdom to consciousness is open to everyone, with Transforming Your Relationship with Money.


Product Tag Transforming Your Relationship with Money and Achieving Financial Independence: Your Money or Your Life: Transforming Your Relationship with Money and Achieving Financial Independence: Your Money or Your Life,รีวิว , Review , Transforming Your Relationship with Money and Achieving Financial Independence: Your Money or Your Life