Review The Banker’s Secret to Permanent Family Wealth: Live your life…And build your wealth…Using the SAME money
กองทุนรวม – วิสัชนาที่เสถียรที่สุดที่จะ “ฉันจะกำนัลเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนทุนรอนรวมมี กองทุนรวมเปิดทางให้คุณสระน้ำเงินของคุณกับผู้ลงทุนอื่นที่จะควักกระเป๋าหุ้นของความหลากของ บริษัท มีผู้สั่งการกองทุนรวมที่รับมือเงินลงทุนในหุ้นต่างๆ ความเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ด้อยการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะแผ่ซ่านไปซื้อความต่างๆนาๆของหุ้นโดยเหตุนั้นหากหุ้นมีความสามารถต่ำแล้วคนอื่น ๆ สูญเสียความเสมอภาค เงินลงทุนเก่าแก่ในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะเอาใจใส่ที่จะรับภาระโสหุ้ยเช่น “โหลด” ซึ่งผู้สั่งการกองทุนรวมค่าใช้สอยเนื่องด้วยการจัดการบัญชีของคุณ


The Banker’s Secret to Permanent Family Wealth: Live your life…And build your wealth…Using the SAME money Description

You can use this system to accumulate cash, pay off debts, invest, pay business expenses, buy cars, pay for educations, create a post-employment income stream, and more…all TAX-FREE! But I’m getting ahead of myself. Let’s start with a question.
Is the American Dream dead…or is it more alive than ever?
Well, there are some new statistics that give us a glimpse at the answer.
“Middle class Americans now comprise less than half of the nation’s population, down from 61% in 1971,” according to a recent Pew Research Center study. “The share of the population living in the upper-income tier rose from 14% to 21% over the same period. Meanwhile, the share in the lower-income tier increased from 25% to 29%,”
Interesting!
While America’s Middle class is indeed shrinking, 7% have found a way to move into the “upper income tier,” while 4% fell into the “lower income tier.” There’s obviously something the upwardly-mobile 7% have figured out that the rest of the Middle Class either don’t know or don’t know how to implement.
In the majority of cases it’s both. Most people have never heard of this powerful system used by America’s richest families, businesses, and banks to safely and dependably grow their wealth tax-free. Even though this system has been in use for more than a century, it’s rarely offered to working people…until now.
This easy-read, illustration-packed book will explain it all to you. You’ll not only “Get it,” but you’ll be able to “Do it.”
Author, John Cummuta, has spent the past 25 years teaching winning personal finance strategies all around the world, through best-selling educational courses like Transforming Debt into Wealth and The SMARTEST Wealth System, and through seminars including 13 with the Anthony Robbins Wealth Mastery® program.
Now it’s your turn to sit down with John and let him expose The Banker’s Secret to Permanent Family Wealth.

สินเชื่อรวม – ประกาศ มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่มหาวิทยาลัยมีความโน้มเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีหยิบยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยเบิกสำหรับค่าเล่าเรียนและค่าเลี้ยงดูของคุณ เมื่อทุกคนได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะเขม็ดแขม่เงินผ่านการควบรวมกิจจานุกิจกู้ยืมเพื่อสิกขา ในการรวมเงินกู้นักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินครบผลดีจากการควบรวมภารกิจของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในพิทยาคารคือการที่คุณสามารถหลีกการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในการฝักใฝ่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกสำหรับเงินให้สินเชื่อนิสิตแห่งชาติงอกงามอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่ปกปักรักษาไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและล็อคเหยื่อช่องน้อยของอัตราที่ฉุกละหุกของการเพิ่มปริมาณโบนัสสามารถเล่าเป็นเรื่องธรรมดาที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการวางเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปมเดียวก็คือว่าในการอภิบาลลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินภายหลัง ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความชักช้าในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะหมดไปProduct Tag The Banker’s Secret to Permanent Family Wealth: Live your life…And build your wealth…Using the SAME money: The Banker’s Secret to Permanent Family Wealth: Live your life…And build your wealth…Using the SAME money,Reviews , Review , The Banker’s Secret to Permanent Family Wealth: Live your life…And build your wealth…Using the SAME money