Reviews The Automatic Financial Plan: How to Automate Your Money Management, Feel Confident in Your Plan, and Finally Take Control of Your Finances




กองทุนรวม – คำตอบที่พ้นภัยที่สุดที่จะ “ฉันจะอำนวยเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนเงินสะสมรวมมี เงินทุนรวมส่งเสริมให้คุณสระน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะจ่ายหุ้นของความหลากของ หุ้นส่วน มีผู้บัญชากองทุนรวมที่กำราบเงินลงทุนในใบถือหุ้นต่างๆ การเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ต่ำต้อยการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะขจายไปซื้อความนาเนกของหุ้นดังนั้นหากหุ้นมีประสิทธิภาพต่ำแล้วคนอื่น ๆ เสียความสมดุล เงินลงทุนประเดิมในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะรักใคร่ที่จะรับภาระค่าใช้จ่ายเช่น “โหลด” ซึ่งผู้จัดการกองทุนรวมค่าใช้จ่ายเพราะการปกครองโพยของคุณ

มีหลายกรรมวิธีที่คุณจะได้มาเงินกู้รวมเป็น คุณสามารถได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, ธนาคารหรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณเลือกที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมกิจจานุกิจจะมีผลกระทบอย่างมากต่อการท่องเที่ยว ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ความตรึกก็คือว่ามันใช้เพลาเพียงหนึ่งการปรับปรุงเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามโดยปกติทีแรกต่อไปเลิกโพยที่มีแต้มต่ำสุดจะอยู่โดยปกติ ตลอดชีวิตของเด็กนักเรียนของเขาซึ่งจะกล้าขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้กู้ยืมแก่จ่ายสำหรับการศึกษาของพวกเขา แต่ละเหล่านี้จะสำแดงเป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและต้น โดยรวมคุณปิดโพยไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง อำนาจอันชอบธรรมนี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณลักษณะเป็นจุดหลังสุดที่ต้องประหยัดถ้อยคำกับการผลัดกันที่อยู่อีเมลของคุณหรืออพยพ หนึ่งหรือสองลายลักษณ์อักษรผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณกำจัดในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป ต่อจากนั้นจึงไม่รู้ของ กองกลาง ใด ๆ ที่มีอย่างเด็ดเดี่ยวเพื่อปฏิบัติหน้าที่ร่วมกับเธอผ่านทางอีเมล์



The Automatic Financial Plan: How to Automate Your Money Management, Feel Confident in Your Plan, and Finally Take Control of Your Finances Description

Managing Your Money Just Got A Lot Easier

Great News. There’s an easy “set it and forget” system that will finally have you feeling confident with your financial life. You can now take control of your money by following my step-by-step process that sets up your personalized Automatic Financial Plan. The best part is you won’t have to budget, pinch pennies, or spend hours each month tracking expenses and financial statements. You can set this system up in less than three hours and then let it do the work for you.The less we think about money, the less we worry. You can stop thinking about how much to save, what account to add to, and whether you can afford something. Just let the system do the thinking for you. 
This book is right for you if:

 • Thinking about money is causing you worry or stress.
 • You know you need to get serious but you don’t know where to start due to overwhelming information.
 • You’re not sure where your money went at the end of the month.
 • You’re unsure on the right amount of money to save and what account to save it in.
 • You don’t want to sacrifice your enjoyment now.
 • You hate budgeting, couponing, and penny pinching.
 • You haven’t seen results by listening to the traditional money gurus. 
 • You’ve just been ignoring the topic of money altogether.

The fact is that saving money is painful. I’ve been helping people with these same problems over the past seven years and I know how confusing finances can be. That’s why I developed the Automatic Financial Plan (AFP). This book will summarize the entire formula so that you can create your personal AFP that lets you enjoy your money now while effortlessly saving for your future financial freedom.
Once set up, your Automatic Financial Plan will:

 • Make your money work for you while you sleep.
 • Give you an easy to understand one page financial plan. (Chapter 7)
 • Automatically put the right amount of money in the right account every month.
 • Pay all your bills on time.
 • Save you hours each month from managing your money so you can spend time doing what you want.
 • Give you the entire world of financial advice summed up in 6 bullet points. (Chapter 2)
 • Put your successful money habits on auto-pilot.
 • Help you worry less about money because it’s designed to do the thinking for you. 

Stop worrying about money, eliminate the burden of bills and statements that pile up, get rid of overwhelming amounts of paper, and create your Automatic Financial Plan today so that you can start feeling confident about your money.
Start Today and finally Take Control of Your Money!


Tag The Automatic Financial Plan: How to Automate Your Money Management, Feel Confident in Your Plan, and Finally Take Control of Your Finances: The Automatic Financial Plan: How to Automate Your Money Management, Feel Confident in Your Plan, and Finally Take Control of Your Finances,แนะนำ , รีวิว , The Automatic Financial Plan: How to Automate Your Money Management, Feel Confident in Your Plan, and Finally Take Control of Your Finances