Reviews Unfair Advantage: The Power of Financial Education
การควบรวมกิจการเงินกู้นักเรียน ประจุบัน มันเป็นเรื่องจริงว่าเกือบเศษหนึ่งส่วนสองของนิสิตทุกคนจบที่มีระดับของหนี้เงินกู้นักศึกษา หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นหมายความว่าประชาชนพลเมืองทั้งหมดของคนเด็กวัยรุ่นที่มีหนี้ที่เป็นเอามากและการเรียนเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่พิทยาคารเครดิตผล การรวมหนี้เงินกู้นักเรียนของคุณอาจทำมากกว่าเพียงแค่การหดหายหนี้ระยะยาวของคุณ ข้อพิสูจน์ก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณเพิ่มจำนวนคะแนนความไว้วางใจของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะโปรดให้คุณจับจ่ายรถที่เป็นต่อจัดหามาการบ้านที่คุณละโมบหรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ ต่ำต้อย แต่ขั้นตอนที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถช่วยเหลือให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณหรือเปล่า ทบทวนบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดอันดับเครดิตทูลกระบวนการที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ บริษัท มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนเทือกเถาเหล่ากอหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการป้องกันเป็นเงินกู้นักเรียน

Unfair Advantage: The Power of Financial Education Description

On the heels of his 2010 New York Times bestseller Conspiracy of the Rich, Robert Kiyosaki takes a new and hard-hitting look at the factors that impact people from all walks of life as they struggle to cope with change and challenges that impact their financial world.

In Unfair Advantage — The Power of Financial Education Robert underscores his messages and challenges readers to change their context and act in a new way. Readers are advised to stop blindly accepting that they are ย‘disadvantaged’ people with limited options. They are encouraged to act beyond their concept of limited options and challenge the preconception that they will struggle financially all of their lives.

Robert’s fresh approach to his time-tested messages includes clear, actionable steps that any individual or family can take, starting with education. Education becomes applied knowledge, a powerful tactic with measurable results.

In true Rich Dad style, readers will be challenged to understand two points of view, and experience how financial knowledge is their unfair advantage.

Why do the rich get richer even in a financial crisis? In his new book, An Unfair Advantage, Robert confirms his message and challenges readers to change their context and act in a new way. Readers are advised to stop blindly accepting that they are ย‘disadvantaged’ people with limited options and challenge the notion that they will struggle, financially, all their lives.

What does school teach you about money? In most cases, the answer is ย“Not much.” If there is any financial education, the courses are taught by financial planners and bankersย… the agents of Wall Street and the big banks, the very people that caused and profited from the financial crisis.

This book is about real financial education. This book is about how debt and taxes make the rich richer … and why debt and taxes makes the poor and middle class struggle.

This book explains why the rich get richer, paying less in taxes, while the middle class shrinks — with many losing jobs, homes, and retirement — and paying more in taxes. This book is about the five unfair advantages a real financial education offers.
The Unfair Advantage of Knowledge
The Unfair Advantage of Taxes
The Unfair Advantage of Debt
The Unfair Advantage of Risk
The Unfair Advantage of Compensation
These five unfair advantages are the outcomes of real financial education.กองทุนรวม – คำเฉลยที่ปลอดภัยที่สุดที่จะ “ฉันจะส่งมอบเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนเงินทุนรวมมี ทุนรอนรวมส่งเสริมให้คุณสระน้ำเงินของคุณกับผู้ลงทุนอื่นที่จะควักกระเป๋าหุ้นของความหลากหลายของ กองกลาง มีผู้จัดการกองทุนรวมที่ปฏิบัติงานเงินลงทุนในเอกสารถือหุ้นต่างๆ ความเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ต่ำกว่าการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะเล็กน้อยไปซื้อความนาเนกของหุ้นเหตุฉะนี้หากหุ้นมีความสามารถต่ำแล้วคนอื่น ๆ เสียสมดุลยภาพ เงินลงทุนที่หนึ่งในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะสัมพันธน์ที่จะแบกภาระรายการจ่ายเช่น “โหลด” ซึ่งผู้บัญชากองทุนรวมค่าใช้จ่ายเกี่ยวกับการบริหารบัญชีของคุณ


Tag Unfair Advantage: The Power of Financial Education: Unfair Advantage: The Power of Financial Education,เรื่อง , รีวิว , Unfair Advantage: The Power of Financial Education